+31(0) 114-372372 EMAIL: info@luctorbelting.com

Bedrijfsfilosofie

 

Vanaf de oprichting is Luctor Belting Europe uitgegroeid tot een onafhankelijke leverancier van een groot assortiment van transportbanden, met eigen vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Wij zijn een gezond groeiende onderneming met nuchter, relativerend en realistisch personeel.

Betrouwbaarheid en zekerheid

De voornaamste fundamenten van ons het bedrijf zijn betrouwbaarheid en zekerheid. Dat vertaalt zich in de volgende aspecten:

  • Luctor Belting Europe is een onafhankelijke leverancier van een groot assortiment van transportbanden, die gemaakt worden volgens onze eigen normen. Door onze onafhankelijkheid kunnen we voor elke toepassing de beste oplossing bieden, waarbij we niet gehinderd worden door exclusieve afspraken met andere leveranciers.
  • Door een jarenlange ervaring kunnen de klanten van Luctor Belting Europe vertrouwen op de kwaliteit van onze producten vanuit onze eigen productie units.
  • Door de eigen servicepunten van Luctor Belting Europe is er een garantie van een 24-service door continu opgeleide vakbekwame, gemotiveerde medewerkers.
  • Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold door middel van zowel interne opleidingen als externe opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt.
  • Een verantwoorde groei van de onderneming waardoor de klanten van Luctor Belting Europe verzekerd blijven van hun vertrouwde leverancier met hun vertrouwde producten en diensten van hun vertrouwde en bekende medewerkers.

Om de doelen van Luctor Belting Europe te bereiken, hechten wij waarde aan:
Klanttevredenheid
Personeelstevredenheid
Milieuverantwoord ondernemen
Continu proces controle