+31(0) 114-372372 EMAIL: info@luctorbelting.com

Kunststof Transportbanden

Transportbanden met unieke eigenschappen

AB-banden:
Banden die geproduceerd worden met de stof “Triclosan”, die bescherming biedt tegen product afkeur en ziekteverwekkende bacteriën, die ontstaan door bacteriën op de transportband. Wetenschappelijke rapporten zijn op verzoek verkrijgbaar.

Frayless banden:
Onze banden voor de voedingsindustrie zijn op een speciale manier geweven, zodat in geval van aanlopen van de band er nagenoeg geen weefsel uit de band loslaat.

PG-80 banden:
Zware, door en door olie- en vetbestendige PVC banden met speciale slijtvaste deklagen.

Blauwe banden & gesloten boorden:
Om er zeker van te zijn dat de banden voor de voedingsindustrie voldoen aan de HACCP hygiëneprocedures van de fabriek.

Luctor Belting Europe legt de nadruk op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van toepassingen in de voedingsindustrie. Wij doen dit, omdat alleen de meest problematische toepassingen voor een transportband goed genoeg zijn voor ons. Indien u minder belastende omstandigheden heeft, dan weet u dat de band in principe ontwikkeld is voor zwaardere omstandigheden. Dus zelfs wanneer een band onder normale omstandigheden gebruikt wordt, bijv. in de landbouw, zal deze langer meegaan.

Voorraad en flexibiliteit
Alle dealers hebben hun eigen voorraad om u snel van dienst te kunnen zijn. Voor speciale types of uitzonderlijke lengten, kunnen zij een beroep doen op de hoofdvestiging in Hulst – Nederland, die 24 uur per dag bereikbaar is. Verzendingen vinden dagelijks plaats, per vrachtwagen of per koerierdienst.