Luctor Belting Europe - Luctor Belting Europe

Al vijftig jaar expert
en onafhankelijk leverancier.

Sinds de oprichting in 1970 is Luctor Belting, leverancier van transportbanden en toebehoren, uitgegroeid tot een onafhankelijke speler.

Neem contact met ons op
Contact form
Bel ons
Contact link
Sluiten

Uw productie draait door, daar zorgen we voor

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. If you have any questions, please use our contact form or call us.

Privacy verklaring(Vereist)
Sluiten

Uw productie draait door, daar zorgen we voor

24/7 Service nodig?

Vestigingen in Nederland, België en Frankrijk

De basis van het familiebedrijf is gelegd in de Nederlandse vestigingsstad Hulst. Vanuit deze plaats, waar nu onze grootste productie-unit gevestigd is, leverden we in eerste instantie alleen aan de agrarische sector. Later kwamen daar alle andere industrieën bij, net als vestigingen in België en Frankrijk.

Zo is er in een halve eeuw Luctor Belting een heleboel veranderd. Maar, er is ook veel hetzelfde gebleven. Al vijftig jaar lang gaan we voor zekerheid en betrouwbaarheid. En dat valt of staat met kwaliteitsproducten, een grote voorraad en een gegarandeerde 24 uursservice, uitgevoerd door vakmensen.

Kunnen wij u helpen?

Onze monteurs zijn altijd bij u in de buurt

We hebben tientallen montageploegen beschikbaar, waardoor er altijd wel iemand in de buurt is om u te helpen. Dit doen onze monteurs overigens op een klantvriendelijke, vakbekwame en accurate wijze.

Onze monteurs

Uw product, onze oplossing

Wij staan 24 uur per dag,
7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact op met ons