Onze service - Luctor Belting Europe

Altijd bereikbaar, flexibel én een grote voorraad.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw productie kunt continueren. Écht alles: we versnellen, we schikken, we ontzorgen. Elk uur van de dag, overal.

Neem contact met ons op
Contact form
Bel ons
Contact link
Sluiten

Uw productie draait door, daar zorgen we voor

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. If you have any questions, please use our contact form or call us.

Privacy verklaring(Vereist)
Sluiten

Uw productie draait door, daar zorgen we voor

24/7 Service nodig?

Zo zorgen we ervoor dat uw productie altijd doordraait

Om de kans op stilstaande transportbanden zo klein mogelijk te maken, leveren we om te beginnen alleen maar kwaliteitsproducten. Daarnaast onderhouden we uw banden en frames zeer secuur, en zoveel als nodig. Soms is dat wekelijks, soms halfjaarlijks. Hierbij stellen we ons uiteraard flexibel op: we passen ons aan, aan uw productietijden.

Zijn er onverhoopt haperingen in het proces? Dan kunt u ons altijd bellen: we zijn dag en nacht wakker om u te helpen met een snelle oplossing. We zijn hiertoe in staat, omdat er altijd een montageploeg bij u in de buurt is. Bovendien putten we uit een enorme voorraad. Zo vindt u in ons magazijn geen meters, maar kílometers transportbanden.

Eén team, één zorg

Onze vakkundige medewerkers vormen samen een hecht team. Dit komt vooral doordat iedereen wars is van hiërarchie: deuren staan open en mensen worden betrokken bij het reilen en zeilen. Daarnaast is iedereen bereid om zijn of haar mouwen op te stropen.

Een andere eigenschap van onze medewerkers is leergierigheid. En dat is belangrijk in de nichebranche waar we ons in begeven. Nieuwe krachten volgen een interne opleiding, waarmee ze worden klaargestoomd voor het echte werk. Medewerkers die al langer in dienst zijn, worden continu bijgeschoold, zowel intern als extern. Hierdoor is hun kennis altijd up-to-date.

Onze monteurs

Uw product, onze oplossing

Wij staan 24 uur per dag,
7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact op met ons