+31(0) 114-372372 EMAIL: info@luctorbelting.com

Service

Geen nood: wij zijn dag en nacht “wakker” en helpen u onmiddellijk verder. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken!

Een onuitputtelijke voorraad

Om u op ieder moment van de dag te kunnen helpen, is vanzelfsprekend een grote voorraad nodig. Daarom hebben wij maar liefst kilometers rubber en kunststof transportbanden permanent in ons magazijn!

Technologie

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een technologie ontwikkeld van bijzonder hoog niveau. Die technologie vindt u terug bij alle bedrijven van de Luctor Belting Europe Groep.

Altijd een montageploeg bij u in de buurt

Voorraad is belangrijk, maar “zonder” montageploegen kunnen we nog niet voldoen aan uw wensen. Dat is bij de Luctor Belting Europe Groep echter geen enkel probleem. Onze partners hebben tientallen montageploegen permanent ter beschikking. En er is altijd wel een montageploeg bij u in de buurt!

Vakmensen

Technologie kan niet zonder mensen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de opleiding van onze mensen. In eender welk bedrijf van de Luctor Belting Europe Group zal u dan ook merken dat u professioneel wordt geholpen. En mocht dat eens niet zo zijn, aarzel dan niet om het ons te melden!

 

VCA* gecertificeerd
your guarantee for a uniformed quality …
Luctor Belting has the VCA* certificate

Voor Luctor Belting Europe geldt:

Klanttevredenheid

Personeelstevredenheid

Milieuverantwoord ondernemen

Continu proces controle

Neem contact met ons op